hoe werken van invloed op onze geestelijke en lichamelijke gezondheid

hoe werken van invloed op onze geestelijke en lichamelijke gezondheid

Stress op het werk en de nadelige effecten ervan in een of andere vorm bijna elke dag. Wij horen vaak van collega ‘ s, vrienden, stressvolle taken of notities van de baas. De training gaan we waar we kunnen leren wat we kunnen doen om de preventie van stress en spanning. Verschillende Internet-portals, gooien de informatie in deze draad.

Stress op het werk en de gevolgen daarvan

Stress op het werk en de gevolgen daarvan

Thema ‘ s, het belang en de ernst van de situatie, velen zeggen dat in het Verenigd Koninkrijk, de stress van het werk tijdens het jaar, $ 60 miljoen werkdagen te vallen. Meer dan elke andere ziekte. In Duitsland heeft invloed stress op het werk veroorzaakt door problemen voor ongeveer 2 miljoen werknemers. In ons land, volgens sommige studies, elke seconde (!) de werknemer bepaalde stress blootgesteld op het werk. http://kegelmasters.info/

Stress op het werk en de gevolgen daarvan, dus het concurrentievermogen van de Europese Unie ernstig te beïnvloeden factoren, zoals de werkgever, natuurlijk, moeten worden aangepakt. Zeker als je bedenkt dat het aantal werknemers dat deelneemt in de jaar-op-jaar groei.

Een algemeen voorbeeld Het probleem is de moeilijkheid in het volgende – in werkelijkheid niet gebeurd is duidelijk zichtbaar. Zelfs ik begon toen op een keer, een adviseur van de Unie voor de werkgever en de docent niet meer verder kon en vroeg mij om in te vullen.

De toepassing van een vijftig jaar oude vrouw kwam, haar man begeleid. De vrouw zei dat een paar maanden geleden kwam er een nieuwe baas op de werkvloer. Daarna begonnen de problemen. Regelmatig overuren, de verwachtingen van de baas, je gewoon niet in staat zijn om te doen, tot op een dag, de handtekening onder de overeenkomst. Kort vóór zijn pensionering met weinig of geen geld op straat.

De vrouw en haar man waren geraakt. Het gebrek aan een betere term, na wat ik zag, het juiste gereedschap voor de taak, ik kan je niet helpen – ik je Hoe je kijkt elke dag naar het kantoor voor sluitingstijd. De man die het niet zo is, hief zijn hoofd, en in de volgende woorden uitgedrukt:

– Meneer, alstublieft, mijn vrouw in de laatste paar maanden, als de gastvrouw was zo goed als uit elkaar gevallen. Ik sprak gewoon met het feit dat bleek erg belangrijk, je werk en persoonlijke leven, stress, familie problemen, intieme relatie.

De effecten van stress

De effecten van stress

Dit verhaal laat ook zien dat stress op het werk. De spanning kan veroorzaken werk een groot deel van de tijd, regelmatig overuren. De meest voorkomende bron van spanning, ongeschikte werkcondities, zoals geluid, licht of warmte worden blootgesteld aan op de dag 8-10 of 12 uur downloaden.

Werk-de aard, de lichamelijke conditie en combineert de kwaliteit van de communicatie ten minste dezelfde mate van invloed. Met collega ‘ s, of vooral het stuurprogramma regelmatig conflicten – de constante intimidatie, ongefundeerde kritiek, discriminatie is een belangrijke stress-factor. In de literatuur wordt dit fenomeen is om te werken aan terreur – de notie van mobbing op de lijst.

Vandaag, frequente verandering van baan, work-life verzoening moeilijkheden, de werkgelegenheid en dus inkomen, onzekerheid, en het tweede probleem, een gevoel van hulpeloosheid, het is ook een ernstige psychische belasting van de werknemers.

Studies tonen aan dat chronische stress het totale risico van de ziekte. Wie zal het ontwikkelen van de ziekte van, genetische gevoeligheid is een functie. Constante stress op het werk vanwege de ontwikkeling van het maag-darmkanaal (bv., zweren),

hart-en vaatziekten (bijv. bloeddruk problemen, hart-ritme stoornissen). Het is gebruikelijk dat hun werknemers moet worden verschijnselen van de luchtwegen en de huid, evenals endocriene ziekten (bijvoorbeeld de schildklier of hyperthyreoïdie). In meer ernstige gevallen, depressie, auto-immuunziekten of oncologische aandoeningen ook voorkomen.

Het is net zo belangrijk als het bovenstaande verhaal heb ik gezegd dat stress op het werk is niet alleen de gezondheid van de medewerker, maar ook in persoonlijke relaties, in het gezin kan ook schade veroorzaken, kan dit leiden tot ongewenste processen. Het is niet ongewoon dat het conflict op de werkplek van de medewerker een paar maanden na de start van de echtscheiding.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *